Izleti po Sloveniji vedno pri roki

                    Tik pred izdajo je naša nova pohodniška mobilna aplikacija!
 
 
Page Title

Nova pohodniška aplikacija

Izbrani najlepši izleti iz vse Sloveniji

Aplikacija vsebuje najlepše izlete iz vse Slovenije. Izbrani so iz vedno bolj priljubljene spletne strani vnaravi.si.

Naša aplikacija je drugačna

Brez registracije, brez zbiranja osebnih podatkov, brez reklam, brez interneta

Ko naložite aplikacijo na telefon se z njo vsi izleti, fotografije, gps sledi in ostali podatki naložijo direktno v telefon in tam tudi ostanejo. Zato aplikacija za svoj zagon ne potrebuje interneta kot vse ostale podobne pohodniške aplikacije. Od vas ne zahtevamo registracije in ne zbiramo vaših osebnih podatkov. Naša aplikacija vas ne bo gnjavila z reklamami.

Aplikacija deluje tudi brez interneta

Vsi izleti so shranjeni v telefonu

Ste se na poti premislili, internetna povezava pa ne deluje? Nič za to, vsi izleti so shranjeni v telefonu. Internetno povezavo potrebujete zgolj za cestno navigacijo in povezavo s spletno stranjo vnaravi.si.

Pregledni meniji, lahka izbira

Velike predogledne sličice, oznake in vgrajen filter

Velike predogledne sličice ter oznake z bistvenimi informacijami o izletu vam bodo pomagale pri hitri izbiri izleta. Z vgrajenim filtrom boste željene izlete še hitreje našli.

Interaktivni zemljevid izletov

Kje je moj izlet?

Ne veste kje se vaš izlet nahaja? Preklopite na zemljevid izletov. Hiter klik na ikono prikaže ime izleta, dolg klik na ikono odpre kartico izleta, z več podatki, navigacijo in kompasom.

Kartica izleta

Vse informacije, ki jih potrebujemo na poti

Kartica izleta prikazuje našo trenutno lokacijo, našo trenutno nadmorsko višino, ter kakšno višino ter razdaljo moramo še prehoditi do našega cilja. Kompas (rdeč gumb) prikazuje smeri neba in smer našega cilja ter GPS sled za navigacijo po terenu z našo lokacijo. Če povezava s satelitom ne deluje, aplikacija vsebuje tudi natančen opis poti (offline) ter omogoča internetno povezavo do izleta na spletni strani vnaravi.si za še več informacij o gps sledi in za še več fotografij.

Kje se izlet začne?

Včasih je najtežje najti izhodišče

Aplikacija omogoča cestno navigacijo do izhodišča na podlagi prednaložene aplikacije Google Maps. Z enim pritiskom na gumb dobite odgovor na vaše vprašanje.

GPS navigacija po terenu

Brskajte po izletih glede na GPS sledi

Vse GPS sledi so shranjene v telefonu. Pritisnite na okrogel gumb (zgoraj desno) in aplikacija bo prikazala vašo lokacijo na terenu. Uporabite GPS sledi za brskanje po izletih. S pritiskom na rumen gumb boste brskali po gps sledeh. Nato pritisnite na backpress gumb in že ste v kartici izleta izbrane GPS sledi.

Resnično preprosta uporaba

Uporabljajte backpress, oziroma "nazaj" gumb od telefona

Želite iz menija izletov v zemljevid izletov? Pritisnite backpress gumb. Želite iz kartice izleta v meni izletov? Pritisnite backpress gumb. Želite ugasniti kompas? Pritisnite backpress gumb... Želite v osnovni meni s pokrajinami? 2x hitro pritisnite na backpress gumb.

Katera gora je prava?

Kompas kaže tudi smer našega izleta

Vas je ujela megla, ne veste, katera gora je prava? Nič za to, kompas kaže tako smeri neba kot smer našega cilja.

Povezava s satelitom ne deluje?

Podrobni opisi izletov so shranjeni v telefonu

Če niste prepričani ali je izbrani izlet za vas, ali če povezava s satelitom in internetom ne deluje, se lahko vedno zanesete na podrobne opise poti in izhodišč. Shranjeni so v telefonu in zanje ne potrebujete internetne povezave.

 
 
 
Aplikacijo lahko izdelamo tudi za vas
 
  Kontaktirajte: Matej Poljanec
  Pokličite: 051 600 117
  Pišite: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.